Arsenal vs. Manchester City ennustusvihjed

Kolmapäeval pannakse pall mängu ka Meistrite liigas, kuid paljude pilgud liiguvad hoopis Inglismaale, kus lähevad vastamisi suurimad tiitlinõudlejad Arsenal ja Manchester City.


Arsenal vs. Man.City

Kolmapäev, 15. veebruar 2023
Algab: 21.30
Ülekanne: Viaplay

Manchester City võit (2.50 @ Coolbet)

Kokku alla 2.5 värava (1.97 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Arsenali saldo koduväljakul on 8 võitu ja 2 viiki.
  • Manchester City on võitnud viimased 6 omavahelist kohtumist.
  • Kohtuvad liiga kõige resultatiivsemad meeskonnad. City lööb keskmiselt 2.5 ja Arsenal 2.2 väravat mängu kohta.

Arsenal on esimest korda hooaja jooksul olukorras, kus kaks kohtumist järjest on punkte kaotatud. Tänu sellele on vahe jälitajate ees ka jõudsalt vähenenud.

City on pidanud Arsenalist ühe kohtumise enam ja jääb maha kolme punktiga. Guardiola meeskond on sel hooajal hädas mängudega võõral väljakul. Nimelt on võõrsil võidetud vaid pooled kohtumised, mis on Manchesteri klubi kohta väga nadi näitaja.

Meeskonnad on sel hooajal omavahel korra ka kohtunud, kui karikasarjas võttis Manchester City 1:0 võidu. Sellest kohtumisest suuremaid järeldusi ei teeks, sest Arteta kasutas mitmeid põhimängijaid üsna minimaalselt ning selgelt ei läinud sellele kohtumisele 100%-lise suhtumisega.

Vigastustega meeskondadel väga suuri probleeme ei ole. Arsenalil endiselt eemal Gabriel Jesus ja Manchester Cityl John Stones. Viimases kohtumises sai valusa löögi jalga Erling Haaland, kes vahetati poolajapausil ka välja, kuid norrakas jookseb väga suure tõenäosusega siiski antud kohtumises platsile.

Tahaks öelda, et selles kohtumises kindel favoriit puudub. Mõlema meeskonna jaoks on tegemist ühe hooaja kõige tähtsama kohtumisega ning kolm punkti oleks midagi enamat kui lihtsalt kolm punkti.

Esimene panus – Manchester City võit. Pep Guardiola meeskonnal on rohkem suurte mängude kogemust. Samuti on Arsenal viimastes kohtumistes olnud hooaja kõige kehvemas mänguvormis. Viimastes kohtumistes on selgelt näha olnud ka City mängijate tuhhi, et nüüd võetakse ennast kokku ja mängitakse trumbid enda kätte.

Arsenal on teinud suurepärase hooaja ning olnud pikalt parima mängupildiga meeskond, kuid hetkel on nende nool kergelt alla minemas. Tõenäoliselt tuntakse suurt puudust Gabriel Jesusest, kes on Arteta mänguplaani üks tähtsamaid mängijaid.

City on paberil Premier League´i tugevaim meeskond ning neil on rohkem suuri nimesid, kes võimelised mänge individuaalse meisterlikkusega ära otsustama.

Teine panus – kokku alla 2.5 värava. Kumbki meeskond ei taha riske võtta. Mängus on palju. Seega tahaks arvata, et näeme väga ditsiplineeritud mängupilti. Antud meeskonnad on võimelised ka väga ründavat jalgpalli mängima ja seda edukalt tegema, kuid vaevalt kumbki peatreener sellise taktika kasuks julgeb otsustada.

Arteta teab, et City vastu on liiga ohtlik ründavalt mängida ning City ise on liiga ründava mängustiiliga mitmel korral näppu lõiganud. Seekord seda tõenäoliselt teha ei taheta.

Meie valikud:

  • Manchester City võit (2.50 @ Coolbet)
  • Kokku alla 2.5 värava (1.97 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 125€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top