PSG vs. Müncheni Bayern ennustusvihjed

Meistrite Liiga kaheksandikfinaalis lähevad vastamisi Saksamaa ja Prantsusmaa jalgpallihiiud. Paar hooaega tagasi edenes samast paarist poolfinaali PSG. Heidame pilgu peale, kuidas võiks seekord minna.


PSG vs. Müncheni Bayern

Teisipäev, 14. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Müncheni Bayerni võit (2.58 @ Coolbet)

Esimene poolaeg viik (2.41 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • PSG on viis kohtumist järjest endale värava lasknud lüüa.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Bayern 1:0.
  • Bayern on viimase kolme kohtumisega löönud 11 väravat.

PSG tuleb kohtumisele kahe kaotuse pealt. Esmalt kaotati karikasarjas Marseillele ning seejärel liigasarjas Monacole. Bayern omakorda on viimastes kohtumistes tunnistanud vaid võite ning löönud väga palju väravaid.

Prantsusmaa klubi kohal on päris palju küsimärke. Pidevad staarmängijate vigastused ja kõrvaltvaataja pilgu läbi mitte just kõige suurem motivatsioon, on muutnud PSG esitused kuidagi kummaliseks. Nagu tahetakse alati minimaalse pingutusega teha maksimaalne tulemus, aga tihti see lihtsalt ei tule välja.

Tasub mainida, et ka antud kohtumisest jääb eemale PSG üks tähtsamaid mängijaid ehk Kylian Mbappe.

Müncheni Bayern oli ka hiljuti kerges augus ning kolm kohtumist järjest mängiti koduliigas viiki. Seejärel on suudetud ennast koguda ja viimased nädalad näidatud väga häid tulemusi. Lüües rohkelt väravaid.

Neueri vigastuse tõttu toodi meeskonda konkurendi väravavaht Yann Sommer, kes teeb Bayerni eest Meistrite Liigas debüüdi. Miinuspoole pealt jääb eemale Sadio Mane.

Kihlveokontorite arvates on mõlema meeskonna võiduvõimalused enne kohtumist üsna võrdsed.

Esimene panusMüncheni Bayerni võit. Meeskonnad paberil võivad olla üsna võrdsed, kuid meeskonnana tundub hetkel paremas olukorras Saksamaa klubi. PSG poolelt jääb Mbappe eemale ja teised suurimad staarid Neymar ja Messi ei tundu päris tippvormis. Tahaks arvata, et võib-olla isegi midagi käärib meeskonnas. Või siis tõesti arvatakse, et Meistrite liigas võetakse ennast nipsust kokku ja probleeme ei teki.

PSG teatud mängijate motivatsioon ja harjumused kaitsetööd teha on nii madal, et Bayern peaks selle päris karmilt ära karistama. Saksamaa klubi on selgelt parema distsipliiniga klubi.

Teine panus – esimene poolaeg viik. Seeriate esimeste kohtumiste esimesed poolajad on üldiselt üsna kinnised ja mitte just kõige suureskoorilisemad. Pakuks, et ka antud kohtumises esimese kolmveerandtunniga midagi veel ära ei otsustata ja kõige loogilisema stsenaariumi järgi minnakse poolajapausile viigilise tulemuse pealt.

Meie valikud:

  • Müncheni Bayerni võit (2.58 @ Coolbet)
  • Esimene poolaeg viik (2.41 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 128€! Vaata ka mida spordiennustus portaalid pakuvad.

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top