Liverpool vs. Everton ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas mängitakse Merseyside´i derbi ehk vastamisi lähevad Liverpool ja Everton. Mõlemal meeskonnal on käsil üsna õnnetu hooaeg ja vajavaid punkte nagu õhku. Proovime ennustada, kes need punktid siis endale napsab ning kellele panustamisel tähelepanu pöörata.


Liverpool vs. Everton

Esmaspäev, 13. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Viik (4.42 @ Coolbet)

Kokku alla 4 kaardi (2.49 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Liverpool on sel hooajal liigas koduväljakul kaotanud vaid ühe kohtumise.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 0:0 viigiga.
  • Everton pole võõrsil suutnud võita 6 kohtumist järjest.

Liverpool sipleb tabelis esimese kümne lõpus. Tänavuse aastanumbri tulemused on päris kohutavad. Saldoks 3 kaotust ja 1 viik. Seejuures on nendes kohtumistes kokku löödud üks värav ning endale lastud lüüa tükki seitse.

Anfieldil pallides on Liverpooli esitused siiski üsna korralikud ehk hooaja peale on kaotatud vaid üks kohtumine.

Everton vallandas hiljuti peatreener Frank Lampardi ning tema asendajaks palgati varem pikalt Burnley eesotsas rabanud Sean Dyche, kelle ülesanne on klubi päästa relegatsioonist.

Uue peatreeneri missioon algas edukalt, sest kohe esimeses kohtumises alistati 1:0 liidermeeskond Londoni Arsenal.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes 0:0 viigiga. Korra suutis Everton küll palli väravasse lüüa, kuid VAR tühistas tabamuse.

Antud kohtumise tulemust on päris raske ette ennustada. Liverpool on üks tänavuse hooaja suuremaid mõistatusi ning Everton on saavutanud uue peatreeneri näol teatud uue hingamise, mis vähemalt lühiajaliselt annab kindlasti positiivse momentumi.

Kihlveokontorid on arvamusel, et kohtumise üsna kindel favoriit on Liverpool. Ja sellega tuleb mõistagi nõustuda. Aga omad võimalused on kindlasti ka Evertonil, vähemalt viik ära võtta.

Esimene panus – viik. Everton on kindlasti rahul ka ühe punktiga ja teeb kõik, et kaitses ära seista. Liverpool läheb mõistagi koduväljakul võitu võtma, kuid nende tänavuse hooaja rünnak on nii problemaatiline, et selle peale küll panuseid ei teeks. Seega ei oleks üldse üllatuslik tulemus viik.

Teine panus – kokku alla 4 kaardi. Tegemist on küll derbiga, kuid viimastel hooaegadel on derbid Inglismaal kuidagi pehmemaks muutunud. Seega võib juhtuda täitsa selline stsenaarium, et suuremaid intsidente mängijate vahel ei näe ning kohtunik peab hoiatuskaarte kasutama vaid paar-kolm korda.

Meie valikud:

  • Viik (4.42 @ Coolbet)
  • Kokku alla 4 kaardi (2.49 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 220€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top