Manchester City vs. Aston Villa ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi Manchester City ja Aston Villa. Viimases omavahelises kohtumises mängiti viiki. Arvestades tiitliheitlust, siis antud kohtumises kodumeeskond punkte kaotada ei tohi, kuid Aston Villal on kindlasti teistsugused plaanid. Vaatame asja ka spordiennustuse vaatevinklist.


Man.City vs. Aston Villa

Pühapäev, 12. veebruar 2023
Algab: 18.30
Ülekanne: Viaplay

Kokku üle 3.5 värava (2.31 @ Coolbet)

Haaland lööb kohtumise esimese värava (3.00 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Manchester City on sel hooajal löönud koduväljakul keskmiselt 3.4 väravat mängu kohta.
  • Viimases omavahelises kohtumises mängiti 1:1 viiki.
  • Emery pole oma treenerikarjääri jooksul kordagi suutnud alistada Guardiola juhendatud meeskonda.

Kui Manchester City enamus libastumised on toimunud võõrsil mängides, siis kahel korral on tänavu punkte kaotatud ka koduväljakul. Vastavalt kohtumistes Evertoni ja Brentfordiga.

Aston Villa on leidnud päris hea rütmi. City vastu tullakse küll kaotuse pealt, kuid kokkuvõttes on viimase viie vooruga teenitud lausa 10 punkti. Seda on näiteks rohkem, kui on suutnud nende tänane vastane.

Hooaja esimene omavaheline mäng peeti möödunud aasta septembris. Tulemuseks 1:1 viik. Aston Villal oli terve kohtumise peale kaks võimalust skoorimiseks ja üks kasutati ära. Manchester City oli umbes 5-6 korda väravale väga lähedal, kuid samuti suudeti vaid korra pall vastaste väravavõrku panna.

Tahaks ennustada, et Manchester City koduväljakul ei anna vastastele mingit võimalust. Tõesti ei näe võimalust, et City ei võida seda kohtumist. Võib-olla ainult juhul, kui ise tehakse täielikke kingitusi vastasmeeskonnale. Tõe huvides tuleb mainida, et viimastes kohtumistes on seda üsna palju tehtud. Küll väravavahi ja küll kaitsjate poolt.

Esimene panus – kokku üle 3.5 värava. City lööb koduväljakul uskumatult palju väravaid. Vaid üksikud meeskonnad on terve hooaja peale kokku löönud rohkem väravaid kui City ainuüksi koduväljakul. Tahaks arvata, et näeme statistikale kinnitust ja kodumeeskond võtab kindla võidu. Suureskoorilise võidu.

Teine panus – Haaland lööb kohtumise esimese värava. Norrakast väravatemasin on tänavu löönud põhimõtteliselt pooled meeskonna väravatest. Ehk on väga kõrged shansid, et just Haaland lööb kohtumise esimese värava.

Meie valikud:

  • Kokku üle 3.5 värava (2.31 @ Coolbet)
  • Haaland lööb kohtumise esimese värava (3.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 150€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top