Arsenal vs. Brentford ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliiga liidermeeskond Londoni Arsenal võtab koduväljakul vastu Brentfordi, kelle näol on tegemist viimase viie vooru parima meeskonnaga terves liigas. Mängus on palju ning tõotab tulla äärmiselt pingeline matš ka panustamise vaatenurgast.


Arsenal vs. Brentford

Laupäev, 11. veebruar 2023
Algab: 17:00
Ülekanne: Viaplay

Rohkem väravaid esimesel poolajal (3.05 @ Coolbet)

Arsenali võit, mõlemad meeskonnad skoorivad (3.40 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Arsenal pole Premier League´s sel hooajal kaotanud veel ühtegi kodukohtumist.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Arsenal tulemusega 3:0.
  • Brentford on viimase viie vooruga lasknud endale lüüa vaid ühe värava.

Arsenal kaotas viimases voorus lubamatult punkte, kui jäi 0:1 alla Evertonile, kuid samal ajal pidi kaotuse vastu võtma ka Manchester City ehk tabeliseisu järgi on kõik endine ja Londoni meeskonnal on teiste ees kerge puhver.

Brentford on uut aastanumbrit alustanud väga võimsalt ja viimase viie vooru lõikes ollaks parim meeskond liigas. Seejuures on neile viimase viie kohtumisega löödud vaid üks värav.

Siiski tuleb mainida, et Brentfordi edukas seeria on natukene petlik. Nimelt on nende mängugraafik olnud ka üle keskmise lihtne ning kolm võitu neljast on võetud üle lõpuosas asetsevate meeskondade(Southampton, Bournemouth, West Ham).

Kui meenutada selle hooaja esimest omavahelist kohtumist, siis võttis Arsenal võõrsil kindla 3:0 võidu ja Brentford ei suutnud tekitada ühtegi päris head võimalust skoorimiseks.

Mõistagi on kihlveokontorid asetanud väga kindlaks favoriidiks Arsenali. Samuti ennustatake kohtumist, kus lüüakse kaks-kolm väravat ja kõige tõenäolisemaks skooriks peetakse Arsenali 2:0 võitu.

Esimene panus – rohkem väravaid esimesel poolajal. Kuigi üldiselt lüüakse rohkem väravaid teisel poolajal, siis antud kohtumises võiks proovida vastupidist panust.

Arsenal kaotas viimases kohtumises valusalt punkte ja nüüd soovitakse koduväljakul kohtumine Brentfordi vastu võimalikult kiiresti ära otsustada. Ei oleks üllatav, kui Londoni klubi lööb juba avapoolajal kaks väravat ja teisel poolajal keskendub eelkõige kaitsetööle, et võidupunktid koju jätta. Riskeeriv panus, kuid tasub proovida.

Teine panus – Arsenali võit, mõlemad meeskonnad skoorivad. Kui Arsenali võitu peame vägagi tõenäoliseks tulemuseks, sest koduväljakul on nad üks Premier League´i parimaid meeskond, näitavad head jalgpalli ja on tiitliheitluse tõttu ülimotiveeritud, siis ega see Brentford ka mingi lihtne meeskond pole.

Ründeliinis on Toney, Mbeumo ja Wissa näol korralik löögirusikas ning vähemalt auvärava skoorimine ei oleks suur üllatus. Seega peame kohtumise kõige loogilisemaks tulemuseks Arsenali võitu, kuid mitte nulliga.

Meie valikud:

  • Rohkem väravaid esimesel poolajal (3.05 @ Coolbet)
  • Arsenali võit, mõlemad meeskonnad skoorivad (3.40 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 150€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top