Kaunase Žalgiris vs. Baskonia ennustusvihjed

Euroliigas leiab reedel aset Eesti kossufännide enim oodatud kohtumine, kui Leedus lähevad vastamisi kohalik Žalgiris ja eestlaste koduklubi Baskonia. Viimases omavahelises kohtumises domineeris kohtumist täielikult Baskonia. Seda enam soovib Žalgiris kodus revanši võtta. Vaatame järgnevalt, mida võiks antud kohtumises panustamise poolt välja tuua.


Žalgiris vs. Baskonia

Reede, 10. veebruar 2023
Algab: 20:00
Ülekanne: TV3 Sport 2

Baskonia võit (2.05 @ Coolbet)

Kokku üle 160.5 punkti (1.97 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Žalgiris on kõikide liigade peale järjest kaotanud viis kohtumist.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Baskonia 93:73.
  • Baskonia on Euroliiga resultatiivseim meeskond, keskmiselt visatakse mängu kohta 85.8 punkti.

Žalgiris on Euroliigas saanud kolm kaotust järjest ning tabelis langetud kümnendale positsioonile. Seejuures on kõik viimased kaotused olnud vähemalt 10-punktilised.

Baskonia alistas viimases voorus 95:90 Panathinaikose ning hoiab tabelis kuuendat kohta.

Selle hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes Baskonia kindla võiduga. Eelkõige otsustati kohtumise saatus ära teise poolajaga, kui tabati kaugviskeid 50 protsendiga.

Kihlveokontorid peavad kergeks favoriidiks Žalgirist. Ausalt öeldes on see päris julge ennustus. Mängitakse küll koduväljakul, kuid mängujuhtide vigastuste tõttu on nende mäng viimastes kohtumistes olnud väga ümmargune. Kui ka antud kohtumises peab mängujuhi koormat jagama tandem Dimsa-Lekavicius, siis saab Leedu klubil olema raske.

Baskonial on kõikides liinides kerge ülekaal ning meie nimetaksime pigem just Hispaania meeskonda napiks favoriidiks.

Esimene panus – Baskonia võit. Meie hinnangul tehakse Baskoniale liiga ja pigem peaksid just nemad olema kohtumise favoriidid. Žalgiris on augus ning sellest välja tulemine ei tundu hetkel lihtne ülesanne. Sellest annavad aimu ka kaotused koduliigas, mis Žalgirise puhul on varasemalt olnud üsna haruldased.

Teine panus – kokku üle 160.5 punkti. Kuigi Žalgiris võib hakata oma mudamaadlusega mängu tempot alla tõmbama, siis Baskonia raju mängustiil peaks kohtumise skoori lõpuks viima päris soliidseks. Tegemist on ikkagi Euroliiga kõige resultatiivsema meeskonnaga, kellele meeldib mängida kiiret korvpalli ja rohkelt kolmeseid võtta.

Meie valikud:

  • Baskonia võit (2.05 @ Coolbet)
  • Kokku üle 160.5 punkti (1.97 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top