Laskesuusatamine naiste sprint ennustusvihjed

Laskesuusatamise MM-il tehakse algust individuaaldistantsidega ning esmalt sõidetakse naiste 7.5km sprint. Tiheda konkurentsi tõttu on medalinõudlejate ring väga lai, kuid proovime leida parimad kandidaadid, kelle edule panustada.


Naiste sprint 7.5km

Reede, 10. veebruar 2023
Algab: 15.30
Ülekanne: ETV

Võitja Denise Herrmann-Wick (6.00 @ Coolbet)

Dorothea Wierer Top 3 (4.00 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Valitsev maailmameister samal distantsil on Tiril Eckhoff, kes tänavu jääb eemale.
  • Eelmise aasta Olümpiamängudel võidutses naiste sprindis Marte Olsbu Röiseland.
  • Tänavuse hooaja sprindiarvestust juhib hetkel Denise Herrmann-Wick.

Juba toimunud teatevõistlus näitas, et Julia Simon ja Denise Herrmann-Wick on endiselt hirmkõvas sõiduvormis. See asetab nad automaatselt ka antud võistluse favoriitideks.

Tundub, et itaallannad on samuti vormi ajastamisega täppi pannud ehk Dorothea Wierer ning Lisa Vittozzi on kindlad medalinõudlejad.

Kerged küsimärgid on rootslannade ja norrakate kohal. Õed Öbergid on starti minnes alati kõrges mängus, kuid nende viimased esitused ei ole olnud päris nii võimsad, kui oleme varasematel hooaegadel näinud. Sama võib öelda ka norralaste Tandrevoldi ja Röiselandi kohta.

Jokkeritena võiks välja tuua Lisa Theresa Hauseri ja Marketa Davidova. Kui neil õnnestuks lasketiirud puhtalt läbida, siis oleks medali eest heitlemine vägagi reaalne.

Esimene panus – võitja Denise Herrmann-Wick. Sakslanna sõiduvorm on hetkel nii võimas, et võib võidu võtta ka mõne trahviringiga. Samuti võistleb Herrmann kodupubliku ees ning saab publikult lisaenergiat. Kui just lasketiirudes väga must päev pole, siis on Herrmann suure tõenäosusega poodiumil.

Praegused ilmastikutingimused Saksamaal Oberhofis on ka sellised, mis annavad natukene kehvematele laskjatele rohkem võimalusi. Ehk tingimused on lihtsad ning tõenäoliselt palju ei eksita.

Teine panus – Dorothea Wierer top 3 koht. Just Wierer võidutses viimasel sprindidistantsil enne MM-i. Teatevõistlusel tegi samuti väga hea partii ning tema staažiga sportlasel on piisavalt kogemusi, et MM-i pingele vastu pidada ja märgid maha lasta.

Meie valikud:

  • Võitja Denise Herrmann-Wick (6.00 @ Coolbet)
  • Dorothea Wierer Top 3 (4.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 300€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top