BC Kalev/Cramo vs. Den Bosch ennustusvihjed

Kolmapäeval mängitakse Kalevi spordihallis üks tänavuse hooaja Eesti klubikorvpalli tähtsamaid kohtumisi, kui Kalev/Cramo heitleb eurosarjas kaheksa parima sekka pääsemise nimel hollandlaste Den Boschiga. Vaata, mis väärtust spordiennustuse vaatevinklist siit leiame.


Kalev/Cramo vs. Den Bosch

Kolmapäev, 8. veebruar 2023
Algab: 19:45
Ülekanne: Delfi TV

Kalev/Cramo AH-5.5 (1.92 @ Coolbet)

Kokku üle 155 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Kalev/Cramo on sel hooajal eurosarjas visanud keskmiselt 81 punkti mängu kohta.
  • Esimese omavahelise kohtumise Hollandis võitis Den Bosch tulemusega 86:72.
  • Eesti meeskonna selle hooaja eurosarja saldo koduväljakul on 4 võitu ja 1 kaotus.

Rääkides edasipääsemisest kaheksa parima hulka, siis Kalev/Cramo vajab võitu ja ongi asi korras. Hollandi meeskond vajab samuti võitu ja peab lootma, et samal ajal ei võida Crailsheim türklaste Gaziantepi.

Võõrsil peetud kohtumise kaotas Kalev 14 punktiga. Tasuks mainida, et selles ei teinud kaasa põhimängujuht Alterique Gilbert, kes on meeskonna üks tähtsamaid mängijaid. Samuti tabasid hollandlased ulmelise protsendiga kolmeseid, mis lõpuks ka kohtumise saatuse otsustasid.

Den Bosch on sel hooajal juba korra Eestis mängimas käinud, kui eurosarja alagrupis mindi vastamisi Pärnu Sadamaga. Mäletatavasti võitsid hollandlased kodus Pärnut väga kindlalt – umbes 30 punktiga -, kuid Eestis jäid 8 punktiga alla. See annab ka eesolevat kohtumist arvestades tublisti enesekindlust, et Den Bosch ei ole niivõrd hea väljas mängiv meeskond.

Kui võrrelda kahte meeskonda paberil, siis võtmepositsioonid ehk mängujuht ja keskmängija on Kalevil kvaliteetsemalt mehitatud, ülejäänud liinid on üsna võrdsed. Samuti tahaks öelda, et taktikaliselt on Eesti meeskond selgelt küpsem ja mitmekülgsem. Rääkimata kaitsevõimekusest.

Nagu võib juba arvata, siis meie silmis on kohtumise üsna selge favoriit Kalev/Cramo. Hollandi meeskonda võiks mängus hoida vaid hea tabavus kaare tagant, sarnaselt esimesele omavahelisele kohtumisele.

Esimene panus – Kalev/Cramo AH-5.5. Eesti meeskond on tänavusel hooajal tõestanud, et tähtsates kohtumistes suudetakse ennast kokku võtta. Eriti koduväljakul. Den Bosch võitis küll esimese omavahelise kohtumise, kuid taseme poolest peaks Kalev/Cramo olema ikkagi grammikese võrra parem meeskond.

Teine panus – kokku üle 155 punkti. Kuigi Kalev/Cramo rõhub väga palju kaitsesurvele, siis tahaks arvata, et antud kohtumine kujuneb keskmisest suureskoorilisemaks. Mõlemale meeskonnale meeldib võtta palju kaugviskeid ning Kalevi spordihall on selline koht, kus visked ka üsna hästi kukuvad. Kui kumbki meeskond päris lati alt läbi ei jookse, siis peaks tulema kena punktiskoor.

Meie valikud:

  • Kalev/Cramo AH-5.5 (1.92 @ Coolbet)
  • Kokku üle 155 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 96€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top