Fulham vs. Manchester City ennustusvihjed

Inglismaa Kõrgliigas on jäänud mängida veel viimased voorud ning pingeline võitlus meistritiitli nimel ei ole veel mitte kuhugi kadunud. Manchester City ning Arsenal on läbinud viimased voorud punkt-punktis ning kõik otsad on veel lahti. Täna viskame pilgu peale valitseva meistri kohtimisele võõrsil Fulhamiga.


Statistikanurk:

  • Fulham on löönud värava tervelt 12-s Premier League`i mängus viimasest 14-st
  • City ei ole kaotanud 20 EPL kohtumist järjest
  • Viimases neljas omavahelises kohtumises on panus City võidule ning samal ajal mõlema meeskonna skoorimisele edu toonud

Ennustused

Fulhamil eriti mitte midagi mängus enam ei ole. Koht liigas jätkamiseks ka järgmisel aastal on tagatud ning meeskond tundub mugavalt üle finishijoone sõudvat. Seda enam tuleks Pep Guardiola poolel neid tõsiselt võtta. Pingevabalt mängides võib käsoleva aasta Fulhami sats olla ohuks kellele iganes. Eriti kodus. Kui võõrustajad peaksid suutma esimesena skoorda, võib tiitlikaitsjate olukord tunduvalt pingelisemaks minna.

Tõenäoline on muidugi, et City skoorib esimesena ja sel juhul me kodumeeskonnale suuri lootusi ei osutaks. Nii Erling Haaland kui Phil Foden olid mängus Wolvesi vastu pidurdamatus hoos ning on tõenäoliselt ohtlikeimaks mängijateks ka seekord. Ilmselgelt ei tasu tähelepanuta jätta ka Kevin De Bruynet, kes võib samuti mängu üksinda ära otsustada.

Panused City suurel võidul

Kui siinkohal millelegi panustada võiks, siis ilmselt võiks kiigata külastajate suureskoorilise võidu poole. Manchester City on võitnud järjest 6 Premier League`i kohtumist ning püsinud kaotuseta 20 mängu järjest. Kuigi endale on lastud värav lüüa koguni 13 neist, siis on üpriski tõenäoline, et isegi kui Fulham peaks nende väravavõrku sahistama, suudetakse ise rohkem lüüa.

Siinkohal teeksime panuse, et Manchester City võidab mängu ning mõlemad meeskonnad skoorivad. Enamus spordiennustus portaalid pakuvad sellele üsnagi asjakohaseid koefitsente. Olybet pakub näiteks artikli kirjutamise hetkel sellele 2.27.

Scroll to Top